OPŠTI USLOVI KUPOVINE

Opšti uslovi kupovine i pravila sadržana u ovom dokumentu se odnose na sve korisnike sajta www.nivacosmetics.com (u daljem tekstu NivaCosmetics.com). NivaCosmetics.com zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja može vršiti izmene i dopune opštih uslova kupovine.

NivaCosmetics.com je u vlasništvu firme Niva Cosmetics d.o.o. sa matičnim brojem 21201634 i sedištem u Vitezova Karađorđeve zvezde 42đ, Beograd - Zvezdara.

NivaCosmetics.com zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Korisnici nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe opštih uslova kupovine, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz opštih uslova kupovine ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja NivaCosmetics.com.

NivaCosmetics.com ima pravo da ne objavi komentare korisnika koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez predhodnog obaveštenja.

Internet prodavnica NivaCosmetics.com radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan.

NivaCosmetics.com nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. NivaCosmetics.com ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ukoliko kupljeni proizvod odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu, korisnik može vratiti proizvod u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju je uz njega dobio.

Sve cene proizvoda navedene na sajtu su sa uračunatim PDV-om. NivaCosmetics.com se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj je korisnik napravilo narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. NivaCosmetics.com ima pravo da otkaže narudžbenicu ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu o čemu je dužna obavestiti korisnika.

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo NivaCosmetics.com ili njenih dobavljača i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti. Ukoliko za sadržaj koji se nalazi na NivaCosmetics.com smatrate da je vaš i da je zloupotrebljen, molimo vas da nas kontaktirate u cilju utvrđivanja intelektualne svojine. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.