Keune Studio Exclusive

Niva Cosmetics d.o.o.

VRHUNSKA FRIZERSKA USLUGA SA
KEUNE KOZMETIKOM ZA KOSU

 Pratimo visoke standarde u frizerskim uslugama, poznati smo po kreativnosti i znanju o bojama, nudimo uslugu edukacije i usavršavanja.
 Podrška od strane tima Keune International Academy kao i odabir vrhunske Keune kozmetike čine Keune Studio Exclusive veoma posebnim i prepoznatljivim na profesionalnom tržištu.

 Dobrodošli u Keune porodicu. Naša privilegija je to što vam možemo pružiti moderne trendove nege kose preparatima koji garantuju visok kvalitet usluge koje pružamo.

Promotivne cene

PRODAJA VISOKOKVALITETNIH PROIZVODA
KEUNE KOZMETIKE ZA KOSU

 U posebnom delu Keune Studio Exclusive nalazi se prodavnica koja sadrži celokupnu ponudu Keune kozmetike za kosu. Ukoliko se odlučite da nas i lično posetite, dočekaće vas naše stručno osoblje i pružiti vam sve neophodne informacije kako bi ste izabrali proizvode koji su delotvorni upravo na vašoj kosi.

UZ SVAKU KUPOVINU U NAŠEM SALONU ILI PUTEM INTERNETA OSTVARUJETE POPUST OD 20% NA SVE FRIZERSKE USLUGE

Akcija 40%

KEUNE SO PURE NATURAL BALANCE
MASAŽA + FENIRANJE

 Keune So Pure Natural Balance je posebna linija proizvoda u kojoj su jedini aktivni sastojci eterična ulja i biljni ekstrakti. Ovi sastojci su idealno izbalansirani i dugoročno postižu maksimalne rezultate. Cilj linije je postići zdravlje i sjaj kose kroz dobre funkcije temena uz pomoć biljnih ekstrakata. Pri tretmanima linijom So Pure Natural Balance jako je  važna opuštajuća masaža. Na ovaj način pojačava se delovanje proizvoda, pruža prijatan osećaj i opuštenost, blago čisti teme i kosa, stimuliše cirkulacija krvi i povećava apsorpcija hranljivih sastojaka.